Hoppa till innehåll

ANNIKA

Jag som driver Alva Trädgård är utbildad landskapsingenjör vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp och har mångårig erfarenhet av både drift och projektering av utemiljöer. Jag har jobbat som trädgårdsmästare och arbetsledare i skötselentreprenader, entreprenadingenjör och de senaste 8 åren innan jag startade Alva Trädgård har jag jobbat med projektering av offentliga utemiljöer hos ett av Sveriges största konsultföretag inom samhällsplanering. Jag har jobbat med bostadsgårdar, parker, torg mm. I mitt arbete har jag tagit fram ritningar, tekniska beskrivningar enligt AMA för anbud och som bygghandlingar.

Jag har två universitetsexamen, dels min yrkesexamen som Landskapsingenjör och dessutom en masterexamen i hållbar stadsutveckling med inriktning mot vegetation och klimat.

Jag är intresserad av biologisk mångfald och odling. Själv odlar jag mycket ätbart för husbehov och driver gärna upp sommarblommor till den egna trädgården. Jag är så sugen på att hjälpa er med allehanda trädgårdsfrågor. Tveka inte att skicka ett mail till mig. Jag svarar er så fort jag kan.

Trevlig trädgårdssommar!

/Annika

 

Följ mig gärna på Instagram och Facebook!